[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

При крај си со студиите или скоро дипломираше, имаш талент за digital и сакаш да работиш во успешен startup?

Почни ја твојата eCommerce кариера во Paket.mk!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

Работниот однос ќе се заснова како редовен работен однос или како платена пракса со можност за вработување, во зависност од фазата на студии во која се наоѓа кандидатот.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”8″ align=”right”]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од креативец со силни аналитички способности кој ќе биде задолжен за:

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини и искуство

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Твоето име и презиме*:
Твојот е-маил*:
Твојот телефон*:
Адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали имаш претходно искуство со дигитален маркетинг? ДаНе
Дали во моментов работиш?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 3MB. Ако фајлот е поголем од 3MB, ве молиме испратете го директно на jobs@paket.mk.)
Ве молиме прикачете го вашето портфолио на претходни кампањи/креативи. (Доколку имате) (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 3MB. Ако фајлот е поголем од 3MB, ве молиме испратете го директно на jobs@paket.mk.)
Со неколку реченици објасни зошто би сакал/а да го работиш токму ова?
Дали во моментов имаш склучено договор кој има конкуретски клаузули, односно те ограничува да работиш на друго место? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицираш за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќаш мора да бидат точни и веродостојни.
Како дозна за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.