Зачувај ја твојата Visa картичка и користи -10% на сѐ во јуни и јули

Како да го користам попустот?

Целата постапка на зачувување на картичката е брза, лесна и сигурна. За оваа цел се користи платформата cPay на Стопанска банка АД Скопје.

Политика за фер користење: Попустот се пресметува и важи за сите нарачки со максимален износ од 50.000 денари, на поединечни нарачки или на последователни нарачки кои во суштина може да се сметаат за една единствена нарачка.

Понудата трае во текот на јуни и јули 2021ва или до трошење на предвидениот буџет.

Зачувај картичка веднаш

Вашата кошничка е празна.