ЗАВРШЕНО: Како да користам -20% со зачувана Visa?

Целата постапка на зачувување на картичката е брза, лесна и сигурна. За оваа цел се користи платформата cPay од CaSys АД Скопје.

Политика за фер користење: Попустот се пресметува и важи за сите нарачки со максимален износ од 50.000 денари, на поединечни нарачки или на последователни нарачки кои во суштина може да се сметаат за една единствена нарачка.

Понудата трае и важи за сите нарачки заклучно со 20.10.2021 или до трошење на предвидениот буџет.

Зачувај картичка веднаш

Вашата кошничка е празна.