Додај ги производите кои сакаш да ги купиш во кошничка

Внеси го името на компанијата за да добиеш фактура и плати со картичка или со банкарски налог

Избери термин за достава кој најмногу ти одговара (може и  за 2 часа)

За плаќањето

Онлајн плаќање

Paket.mk работи на принцип на онлајн плаќање со картичка. При внес на податоци за доставата, внеси го името на компанијата за да добиеш фактура за плаќањето.

Плаќање на профактура

Ако сакаш да платиш преку профактура, во делот Плаќање, избери ја опцијата “Уплата на банкарска сметка” и плати го износот на нарачката преку банка.
По извршена проверка на уплатата, Paket.mk може да ја подготви нарачката. Доставата ќе биде извршена истиот или следниот ден по потврда на уплатата. При доставата ќе добиеш и потпишана фактура.

Секогаш можеш да нѝ се обратиш за сите прашања кои ги имаш.
Пиши нѝ преку Chat (погледни доле десно) или преку Facebook страната,
или исконтактирај нѐ на contact@paket.mk или на 02 620 35 60.
Ќе одговориме на твоето прашање во најкраток можен рок!